Читај ми!

Бојана и Никола имају таленат!

Рођени брат и сестра, Никола и Бојана Пековић из Краљева, показали су највећи таленат међу финалистима трећег серијала! Гласови гледалаца донели су овим заљубљеницима у традиционалну музику 100.000 евра и велику популарност.

Потрага за највећим талентом је завршена! Бојана и Никола Пековић освојили су срца највећег броја гледалаца и добили награду од 100.000 евра и још важније - шансу да се професионално афирмишу.

„Хвала свима који су нас подржавали и свима онима који су гласали за нас, и свима онима који су нам помогли", усхићено је рекла Бојана непосредно по проглашењу победника трећег серијала шоу-програма „Ја имам таленат".

„Поручујем свима да не одустају од својих снова и да се пријаве у овај шоу јер је ово изванредна прилика", додала је мала гусларка, а њеним речима захвалности се придружио и брат Никола.

Победници су рођени у музичкој породици у Краљеву. Двадесетогодишњи Никола тренутно студира Музичку академију у Нишу, одсек хармоника, а 14-годишња Бојана похађа основну и музичку школу и њен инструмент су гусле.

Обоје су више пута награђивани, а учествовали су на бројним музичким такмичењима и манифестацијама широм Европе. Жеља им је да се образују и шире светом причу о српској музичкој традицији коју свесрдно негују.

Вицешампионка трећег серијала је Емилија Ђонин из Вршца, док је „бронза" припала студенту права са оперским гласом Марко Милановићу.

„Презадовољна сам пласманом јер мислим да смо сви ми који смо ушли у финале заиста постигли велики успех и сви смо заправо победници", рекла је у духу спортског шампиона другопласирана Емилија.