„Непобедиво срце“ од јесени на РТС-у

Нова серија Здравка Шотре, „Непобедиво срце“, биће емитована ове јесени на Радио-телевизији Србије. Шотра је и овога пута инспирацију пронашао у роману Милице Јаковљевић - Мир Јам.

Серија Непобедиво срце, коју редитељ и сценариста Здравко Шотра ради по истоименом љубавном роману Мир Јам, биће премијерно емитована крајем октобра или почетком новембра на Радио-телевизији Србије.

Уредник серијског програма РТС-а Слободан Терзић рекао је новинарима у Бањи Ковиљачи да Шотриној екипи остаје још неколико дана снимања у Паризу крајем априла, а да онда следи монтажа 15 наставака серије.

Шотра је у четвртак завршио четвородневно пролећно снимање у Бањи Ковиљачи, које је обухватило и Спортско-рекреативни комплекс „Сунчана река" у Горњој Ковиљачи и манастир Троношу.

Режисер је претходно био у Бањи Ковиљачи, почетком фебруара, због снимања зимских сцена.

У серији, Иван Босиљчић тумачи Мирослава, незапосленог свежег правника и талентованог певача који почиње да ради као приватни учитељ богаташкој деци и тако упознаје Милену, коју игра је Слобода Мићаловић, и заљубљује се у њу.

У осталим улогама у Непобедивом срцу су: Марија Каран, Нела Михаиловић, Предраг Ејдус, Ненад Јездић, Наташа Нинковић, Вања Милачић, Јелица Сретеновић и други.

Шотра је претходно по љубавним романима Милице Јаковљевић (1887-1952), Мир Јам, снимио за РТС гледане серије Рањени орао (2008) и Грех њене мајке (2009).

Број коментара 38

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво