„Парни ваљак“ пред рекордним бројем гледалаца

Хрватски рок састав „Парни ваљак“ наступиће 17. децембра, пред рекордним бројем гледалаца, у новосадској дворани СПЕНС, пошто, према тврдњама организатора, никада ниједан концерт није био распродат у максималном капацитету као овај.

Улазнице за велики новосадски концерт „Парног ваљка" распродате су протеклог викенда, саопштили су организатори те манифестације, најављујући рекордну посету у великој дворани Спортског и пословног центра „Војводина" (СПЕНС).

Према тврдњама руководства СПЕНС-а, до сада ниједан концерт није био распродат у максималном капацитету и у таквој конфигурацији велике спортске дворане, која се припрема да 17. децембра угости загребачки рок састав.

„Поверење које нам указујете не престаје да нас одушевљава и тешко је пронаћи праве речи којима бисмо се захвалили. Прилику да вам још једном покажемо колико сте нам ову јесен обојили инспирацијом имаћемо на позорници, где ћемо дати све што можемо и знамо. Хвала ти Нови Саде", поручили су чланови „Парног ваљка".

Попут феноменалних концерата у Београдској Арени, и новосадски наступ „Парног ваљка" биће тросатни спектакл уз највећу концертну продукцију.

Група је недавно потврдила излазак трећег сингла као и свој нови студијски албум, који се очекује на пролеће идуће године.

„После београдских концерата вратили смо се у студио, где настављамо снимање и рад на новом албуму. То су све јако позитивне ствари за нас и радује нас нови албум", поручио је певач Аки Рахимовски, из Новог Места, у Словенији, где „Парни ваљак" снима нови албум.

Напомињући да је публика на претходним наступима веома добро примила прва два сингла „Након свих ових година" и „Стварно нестварно", он је рекао да би трећи сингл премијеру могао да доживи већ у петак, у Новом Саду.

Организатори концерта у „Спенсу" замолили су посетиоце да, због високог степена контроле на улазима у дворану, дођу раније као и да са собом не носе кишобране, ковани новац, упаљаче и друге предмете којима би могла да буде угрожена безбедност.

Концерт почиње у 20 сати, а улази у дворану биће отворени од 18 сати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи