Последња клапа „Шест дана мрака”

Завршено снимање напете приче „Шест дана мрака” из пера Канађанина српског порекла Драгана Данијела Вујића који је и продуцент. Режија је поверена Американцу Бенџамину Перију, а интернационалну глумачку екипу предводи Олег Видов. На неколико локација у Србији напорно се радило готово месец дана.

Снимање психолошког трилера „Шест дана мрака" који настаје у канадској продукцији, са глумцима и филмском екипом из неколико земаља, завршено је у петак у Београду.

Како је речено агенцији Бета у продукцији овог остварења, снимање је трајало три дана дуже него што је било планирано, укупно 26.

Након постпродукције, како је најављивано, уследиће премијера у Београду, која је заказана за новембар.

Продуцент остварења „Шест дана мрака" је Канађанин српског порекла Драган Данијел Вујић (који потписује и сценарио), а филм је режирао Бенџамин Пери, који је током осамдесетих година имао мање улоге у борилачким филмовима са Чаком Норисом као што је „Октагон".

Пери је радио и као каскадер, али убрзо окренуо режији.

„Шест дана мрака" сниман је на енглеском језику на локацијама код Беочина, Новог Сада и Београда.

Филм ће дистрибуирати Вујићева продуцентска кућа „Холиден воркс" (Hollydan Works) уз подршку холивудског „Твенти сенчери фокса" (20th Century Fox).

У филму играју Олег Видов, Лана Меј, Шинејд Шенон Роше, Светлана Петковић, Ана Маљевић, Питер Шафеј, Урош Урошевић, Јасмина Димитријевић, Миљана Кравић и Јанко Цекић.

За маске и специјалне ефекте задужен је Мирослав Лакобрија, чији је рад на филмовима „Зона мртвих", „Живот и смрт порно банде" и „Српски филм" привукао пажњу страних продуцената.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво