У друштву проблематичног рокера

Премијера комедије „Само га доведи" вечерас у „Колосеју". Филм говори о младом стажисти, који мора да допрати проблематичну рок звезду на повратнички концерт у Лос Анђелес. Играју Џона Хил, Расел Бренд, Шон Диди Комбс, Роуз Бурн и Колм Мини, а појављују се и Кристина Агилера, Пинк, Фарел Вилијамс и Ларс Улрих.

Премијера комедије „Само га доведи" (Get Him to The Greek) редитеља Николаса Столера биће одржана у среду, 21. јула, у биоскопу „Колосеј", саопштио је дистрибутер „Тарамаунт филм".

Ово остварење поново уједињује Џону Хила и Расела Бренда са редитељем филма „Преболети Сару Маршал" у причи о стажисти у издавачкој кући који има два дана да доведе рок легенду у Холивуд на повратнички наступ.

Главни јунак филма, амбициозни 24-годишњак Ерон Грин (Хил), добио је посао из снова и то таман пред задатак који би могао да му донесе вртоглави напредак у каријери.

Његова мисија је да оде до Лондона и допрати рок звезду Алдуса Сноуа (Бренд) до „Грик театра" у Лос Анђелесу, прву станицу велике повратничке турнеје.

Ипак, Ерону је јасно да све неће проћи без проблема када га његов шеф, музички могул Серђо Рома (Шон Диди Комбс), упозори да је тај уметник најгори човек на свету.

Британски рокер Сноу је изврстан музичар и потврђена рокенрол легенда, али је због гадног раскида и лошег периода у каријери испао из колосека, а његово понашање је постало крајње проблематично.

Кад још и сазна да се његова права љубав, манекенка и поп звезда Џеки Кју (Роуз Бурн) налази у Лос Анђелесу, Алдус ће себи задати циљ да је поново освоји пре него што поново загосподари музичком сценом.

Док се заказани концерт приближава, Ерон је одлучан да изврши задатак, па чак и ако буде морао да обмањује, лаже, асистира у извршењу разних „паклених планова" и да са музичарем излази у луди ноћни провод, што се његовој девојци (Елизабет Мос) никако не би допало.

У филму се појављују и музичке звезде, као што су Кристина Агилера, Пинк, Фарел Вилијамс и бубњар „Металике" Ларс Улрих.

Комедија „Само га доведи" ће од 22. јула бити на редовним репертоарима биоскопа „Колосеј", „Стер синемас" и „Рода".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво