„Тамо и овде" и у Јужној Америци

Филм Дарка Лунгулова „Тамо и овде" приказиваће се у Аргентини, Чилеу, Парагвају и Уругвају. Београдско - њујоршка прича већ је у биоскопима у Сад и Немачкој, а следе пројекције и у Швајцарској и земљама у региону.

Српски играни филм „Тамо и овде", који се већ приказује у биоскопима Европе и САД, откупљен је и за дистрибуцију у земаљама Јужне Америке, изјавио је за Танјуг редитељ и сценариста Дарко Лунгулов.

„Тамо и овде" ће бити на редовном биоскопском репертоару у Аргентини, Чилеу, Парагвају и Уругвају.

Данас почиње приказивање тог филма у Швајцарској, а тренутно је још увек на програму у биоскопима у Немачкој, као и у САД.

После успешних премијера у Њујорку и Лос Анђелесу, сада се приказује у још три америчка града, а до краја августа публика у још 14 америчких градова ће моћи да види филм.

Одличне критике у водећим америчким гласилима, као што су „Њујорк тајмс", „Лос Анђелес тајмс", „Холивуд репортер","Вилиџ војс", утицале су да филм буде на петом месту по гледаности међу независним остварењима и то без икакве рекламе, истакао је Лунгулов.

Уз поменутих седам земаља, „Тамо и овде" је откупљен за приказивање и у Мађарској, Грчкој и Македонији.

Овај филм је до сада учествовао на више од 30 међународних фестивала и освојио чак 15 награда, а недавно је позван на водећи фестивал у Ирској "Galway Film Fleadh".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво