Тријумф „Младог Месеца“

Сасвим очекивано, други део „Сумрак саге“ обележио је овогодишњу доделу МТВ филмских награда. Осим признања за најбољи филм, награде су добили и Кристен Стјуарт и Роберт Патинсон, као тумачи главних улога, али и у категорији „Најбољи пољубац“. Награда генерације додељена је Сандри Булок.

Други део вампирске саге „Сумрак", „Млад Месец", проглашен је за најбољи филм на свечаној додели филмских МТВ награда у Јуниверсал Ситију у Калифорнији.

Јунаци филма „Млад Месец" Роберт Патинсон и Кристен Стјуарт проглашени су за најбоље глумце, а победили су и у категорији „Најбољи филмски пољубац". Роберт Патинсон је добио и награду за највећу светску звезду.

Иако је, како многи признају, „хемија" између двоје јунака „Сумрак саге" непорецива, титула „пољубац вечери" припала је сасвим необичном пару - Сандри Булок и Скарлет Јохансон.

Сандра Булок је овогодишњи добитник Награде генерације, коју јој је уручила ветеранка ТВ комедије Бети Вајт. Међутим, у једном тренутку се на сцени нашла и Скарлет Јохансон, чији је супруг Рајан Рејнолдс недавно био партнер Булоковој у филму „Просидба".

„Дошла сам, јер Рајан није могао. Хтела сам да будем присутна кад вас двоје добијете награду за најбољи пољубац... Мислим да је требало да добијет ту награду, заслужили сте", рекла је Скарлет Јохансон пре него што је пољубила Сандру Булок.

То је било прво појављивање овогодишње добитнице Оскара на некој телевизијској манифестацији, од како је напустила неверног мужа Џесија Џејмса раније ове године.

„Број један: Нисам мртва. Шта год да сте видели или чули или прочитали у последње време, волим оно што радим и нигде не идем", рекла је Сандра Булок примајући награду.

Награда за најбољу нову звезду припала је Ани Кендрик, за филм "У ваздуху", док је за најбољег филмског негативца проглашен Том Фелтон, за улогу Дрејка Малфоја у филму „Хари Потер и полукрвни принц".

У музичком делу програма наступиле су Кристина Агилера, која промовише свој нови албум "Bionic", као и Кејти Пери која је у дуету са Снуп Догом извела своју нову песму "California Gurls" (у називу песме, Кејти Пери је реч "gurls" намерно погрешно написала - прим.нов.).

Према оцени многих извештача, врхунац вечери била је заједничка певачко-играчка тачка Тома Круза и Џенифер Лопез, у којој се познати глумац појавио маскиран као Лен Гросман, лик који је тумачио у филму „Тропска олуја".

МТВ све награде додељује на основу гласова гледалаца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво