Последњи задатак плаћеног убице

Први трејлер за филм "The American", са Џорџом Клунијем као плаћеним убицом који намерава да се повуче после још једног задатка у Италији, недавно је постављен на Интернет. Премијера филма планирана је за 1. септембар.

У мешавини трилера и драме, филму "The American" (Американац), Џорџ Клуни игра главну улогу плаћеног убице усамљеника Џека, који је прави мајстор свога посла.

Када током мисије у Шведској наиђе на непредвиђене проблеме, Џек се закуне Лерију, човеку преко којег га контактирају, да ће му следећи посао бити последњи.

Џек затим одлази у мало место у Италији да би сачекао детаљне инструкције за последњи задатак.

Плаћени убица ужива у бајковитом окружењу италијанске природе и у спокојном животу, пошто је за промену далеко од смрти и опасности на коју је навикао.

Његов задатак, на којем сарађује са Белгијанком Матилдом, још је у фази припрема.

Док чека даље налоге, Џек и себе изненади неуобичајеним понашањем када се спријатељи са локалним свештеником оцем Бенедетом, као и када започне романсу са Кларом.

Ипак, овај излазак из сенке тајности и појављивање у јавности доноси Џеку прегршт проблема...

Редитељ филма је Холанђанин Антон Корбејн, који је дуже од деценије задужен за визуални идентитет и промотивне фотографије бендова "U2" и "Depeche Mode".

Осим Клунија, у „Американцу" глуме још и Текла Ројтен („Горштак: Извор" и „У Брижу"), Брус Алтман (играо у филмовима "Matchstick Men", "Glengarry Glen Ross" и "Changing Lanes"), Ирина Бјерклунд, Паоло Боначели („Сало или 120 дана содоме", „Калигула", „Ноћ на земљи") и италијанска глумица и певачица Виоланте Плачидо.

Премијера филма је заказана за 1. септембар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво