Бескрупулозни ловац на уцене

Филм "Jonah Hex", заснован на истоименом стрипу, је епска вестерн авантура која говори о злогласном усамљенику и његовим покушајима да се искупи борбом против сила зла. Глуме Џош Бролин, Меган Фокс, Џон Малкович и Михаел Фасбендер.

"Jonah Hex" је хорор вестерн, настао на основу истиоменог јунака из култног стрипа у издању куће "DC Comics".

Режисер остварења је Џими Хејворд (који је као аниматор био ангажован на филмовима „Прича о играчкама" и „У потрази за Немом", а као редитељ је дебитовао у цртаћу "Horton Hears a Who!") док сценарио потписују Марк Невелдин и Брајан Тејлор (редитељи и сценаристи филмова "Crank" и "Gamer").

Главни јунак филма је Џона Хекс (Џош Бролин из филмова "No Country for Old Men" и "Milk"), луталица са ожиљком на лицу и ловац на уцене.

Џона је чувени револвераш, бескомпромисни стоик, али је и у стању да пронађе сваког бегунца.

Раније је за длаку избегао смрт, а његова тајанствена прошлост постала је основа за стварање разних митова, па га чак и сматрају за човека који је једном ногом у натприродном свету.

Једина права веза коју Џона има са другим људима је са проститутком Лилом (Меган Фокс), која је и сама врло спретна са оружјем.

Када представници америчке војске Џони понуде да повуку све налоге за његово хапшење уколико он за узврат ухвати бегунца Квентина Турнбула (Џон Малкович), ловац на уцене са ожиљком прихвата понуду која ће га поново суочити са демонима из прошлости.

Јер Турнбул, који је за реализацију својих паклених планова окупио војску у којој је и истетовирани психопата Бурк (Михаел Фасбендер из филмова „Проклетници" и „300"), је Џонин најстарији непријатељ.

Због тога, Турнбул неће бирати средства у намери да по сваку цену убије Џону...

Премијера филма, у којем глуме још и Мајкл Шенон (филмови „Револуционарни пут" и "Lucky You"), Вил Арнет (ситком "Arrested Development") и Ленс Редик (серије "Wire" и "Oz") , заказана је за 18. јун.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво