„Зли поручник" на репертоару

Драма Вернера Херцога о посрнулом полицајцу „Зли поручник: Њу Орлеанс", са Николасом Кејџом у главној улози, од данас се приказује у Београду.

Мрачна и црнохуморна криминалистичка драма култног редитеља Вернера Херцога „Зли поручник: Њу Орлеанс" од данас ће бити на редовном репертоару биоскопа „Колосеј", најавио је домаћи дистрибутер „Мегаком филм".

Последњи Херцегов филм, премијерно приказан на Венецијанском фестивалу, а код нас на овогодишњем ФЕСТ-у, је криминалистичка драма о контроверзном полицајцу на путу ка пропасти.

У филму, снимљеном по сценарију Вилијама Финклстајна, Николас Кејџ игра полицајца Теренса Макдону, који је одликован када спаси жртву урагана Катрина који је разорио град.

Међутим, током спашавања Мекдона повреди леђа и због тога почиње да узима све више лекова против болова, што га полако води у зависност.

Упркос томе, он не престаје да тумара улицама Њу Орлеанса, којима владају беда, корупција и насиље, и да дели правду, односно оно што он сматра правдом.

Метежу у његовом животу доприносе и проститутка у коју је заљубљен, као и дилери наркотика и коцкари, који га увлаче све дубље у свет подземља и воде ка пропасти.

„Зли поруник: Њу Орлеанс" је истовремено тужан и манијакално хумористичан, а уз Кејџа у филму играју и Вал Килмер и Ева Мендез.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи