Финансије зауставиле агента 007

Мноштво зликоваца са најсавременијим наоружањем и приватним војскама никад није успело да заустави Џејмса Бонда, али неповољна финансијска ситуација ипак јесте. Снимање 23. наставка серијала о британском тајном агенту одложено је на неодређено време после неуспешне продаје студија Ем-Џи-Ем.

Снимање следећег наставка о најпознатијем филмском тајном агенту одложено је на неодређено време, јер није завршена аукцијска продаја студија Ем-Џи-Ем (MGM) који стоји иза серијала о Џејмсу Бонду.

Још увек неименовани, 23. наставак из серијала о британском шпијуну, по плану је требало да буде у биоскопима 2011. или 2012. године, а Џејмс Бонд је једна од најисплативијих франшиза овог холивудског студија.

Па ипак, Мајкл Вилсон и Барбара Броколи, продуценти филма о Бонду, навели су у заједничком саопштењу: „Због нерешене судбине студија Ем-Џи-Ем и неуспешне продаје, снимање филма прекинуто је на неодређено време".

Прошле године, руководство овог филмског студија почело је да разматра продају компаније, а како се тврди, у марту су добили понуду вредну милијарду и по долара од „Тајм Ворнера".

То је била најбоља понуда, али ипак значајно мања од две милијарде долара, колико су из Ем-Џи-Ема очекивали, тако да им и даље прети банкрот.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво