„Папирни човек" напокон одраста

У мешавини драме и комедије "Paper Man", средовечни писац Ричард, суочен са креативном блокадом, добија неочекивану помоћ од младе девојке са којом се спријатељи... У главним улогама Џеф Денијелс, Ема Стоун, Рајан Рејнолдс и Лиса Кудроу.

Режисери и сценаристи независног филма "Paper Man" (Папирни човек) о неочекиваном пријатељству и сазревању су супружници Киран и Мишел Малрони.

Њихово дебитантско редитељско остварење говори о платонском односу Ричарда (Џеф Денијелс из филмова „Гримизна ружа Каира" и "The Squid and the Whale") и Еби (Ема Стоун из филмова „Зомбиленд" и "Superbad").

Ричард је пропали средовечни писац, а Еби седамнаестогодишња девојка чије је детињство било нагло прекинуто после породичне трагедије.

Оно што им је заједничко је чињеница да се обоје поуздају у помоћ измишљених пријатеља: Ричард у костимираног суперхероја Капетана Изврсног (Рајан Рејнолдс из филмова „Просидба" и „Екс-мен"), а Еби у туробног тинејџера Кристофера (Киран Калкин, брат глумца Меколија Калкина из филма „Сам у кући").

На почетку приче, Ричард је у креативној кризи и зато његова супруга Клер (Лиса Кудроу, најпознатија као Фиби из серије „Пријатељи") предлаже да проведе зиму у једном уточишту на обали.

Тамо, Ричард упознаје Еби и унајмљује је као бејбиситерку, иако нема деце.

Ричард је одушевљен домаћом супом коју Ричард прави, а Еби његовом књигом и покушајима да прави фигуре од папира.

Временом, они се зближавају и почињу да једно другом откривају снове и проблеме са којима се суочавају.

Убрзо затим, Ричард и Еби постају најбољи другови и схватају да је време да за собом оставе измишљене пријатеље из прошлости, као и да прихвате будућност као нови почетак...

Премијера филма "Paper Man" била је Филмском фестивалу у Лос Анђелесу, а ово остварење брачног пара Малрони, у којем глуми још и млади глумац Хантер Периш (Сајлас Ботвин из серије „Домаћица"), у биоскопе у САД долази 23. априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи