Лунгуловљев филм у немачким биоскопима

Вишеструко награђивани филм „Тамо и овде" од среде у биоскопима у двадесет градова у Немачкој. Следе пројекције на фестивалима у Данској, САД, Јужној Кореји и Румунији.

Остварење „Тамо и овде" редитеља Дарка Лунгулова имаће биоскопску дистрибуцију у 20 градова у Немачкој, а премијере у тој земљи имаће 21. априла у Берлину и 22. априла у Штутгарту, саопштила је продуцентска кућа „Кино камера".

Берлинска премијера биће уприличена у угледном културном центру "Kulturbrauerie", а њој ће, као и премијери у Штутгарту, присуствовати Лунгулов и глумци Мирјана Карановић и Бранислав Трифуновић.

„Тамо и овде" ће током биоскопске дистрибуције у Немачкој бити приказан у 30 биоскопа, а главне улоге у филму тумаче Дејвид Тортнон, Мирјана Карановић, Бранислав Трифуновић, Синди Лопер, Феђа Стојановић, Јелена Мрђа, Горан Радаковић, Мира Ђурђевић и други.

Путем саопштења „Кино камере", Дарко Лунгулов је изразио задовољство што немачки дистрибутер толико верује у један „мали филм" да га је ставио у „сразмерно велику дистрибуцију, на чак 30 копија".

„Сигуран сам да ће филм, поред наших људи који живе у Немачкој, привући и Немце", изјавио је Лунгулов.

„Кино камера" такође најављује наставак богатог фестивалског живота филма „Тамо и овде" - овог викенда ће бити приказан истовремено на манифестацијама CPH PIX у Копенхагену и на Међународном фестивалу у Вашингтону, а следе фестивали у Минеаполису, Јужној Кореји, Мајамију и Румунији.

Филм „Тамо и овде" је добио 15 међународних признања, а на фестивалу „Трајбека" добио је награду за најбољу њујоршку причу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи