Убиствене тајне из прошлости

У акционој комедији "Killers", наизглед савршени брак Џен и Спенсера претвара се у ноћну мору када се испостави да због тајни из прошлости Спенсера прогањају плаћене убице... У главним улогама Аштон Кучер и Кетрин Хајгл.

Филм "Killers" (Убице) Роберта Лукетића (аустралијски режисер хрватског порекла, познат по филмовима „Правна плавуша", "Monster-in-Law" и „21") говори о наизглед савршеној романси која се претвори у кошмар.

Прича филма почиње када Џен Корнфелт (Кетрин Хајгл из серије „Увод у анатомију"), која се опоравља после гадног раскида, са родитељима (Том Селек из серије „Магнум" и Кетрин О'Хара из филмова „Битлђус" и „Сам у кући") оде на одмор.

Тамо упозна привлачног самца Спенсера Ејмса (Аштон Кучер), а њих двоје се одмах зближе, између њих се јави љубав и убрзо се и венчају.

Ипак, Џен не зна да је Спенсер заправо елитни атентатор који ради за државу, женскарош навикнут на гламурозни живот, путовања Европом и брзе аутомобиле.

Када Спенсер упозна Џен, он одлучи да напусти некадашњи живот испуњен међународним авантурама и замени га за миран породични живот.

И мада њихов брак изгледа савршено, после три године, на Спенсеров тридесети рођендан, они сазнају да је за његово убиство неко понудио више милиона долара.

Да све буде још горе, плаћене убице већ пар година уходе овај млади брачни пар, тако да би опасност могла да прети од било кога у њиховој околини: од пријатеља, комшија, па све до продавца из пиљаре...

Због свега тога Џен и Спенсер  не само да морају да буду на опрезу и избегавају метке, већ истовремено покушавају да пронађу наручиоце, као и да спасу свој брак.

Такође, док дају све од себе да преживе нападе, морају и да толеришу напорне Џенине родитеље и да пред комшилуком глуме да је све у реду...

У биоскопе у САД, комедија "Killers" стиже 4. јуна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара