„Катанац за бол" од 15. априла

Добитник шест Оскара, филм „Катанац за бол", биће на репертоару домаћих биоскопа од 15. априла. Остварење редитељке Кетрин Бигелоу је прича о елитној јединици америчке војске чији је задатак демонтирање бомби у Ираку.

Филм редитељке Кетрин Бигелоу "The Hurt Locker", који је тријумфовао на овогодишњој додели награда Америчке академије, са освојених шест Оскара, наша публика моћи ће да види у биоскопу од 15. априла, најавио је дистрибутер „Синеарас".

Ова драмска и акциона прича, снимљена према сценарију Марка Боала, приказиваће се под насловом „Катанац за бол" у мултиплексу „Колосеј", на Ушћу.

Главне улоге тумаче Џереми Ренер, Ентони Меки, Брајан Герахти, Давид Морс, Гај Пирс и Рејф Фајнс.

„Катанац за бол" је напета прича о елитним војницима који имају један од најопаснијих задатака - демонтирање бомби у јеку борбе.

Прича је заснована на личном искуству Боала, који је као новинар провео неко време на ратном подручју са специјалном бомбашком јединицом.

Филм комбинује страховиту реалистичну акцију са интимном људском драмом, како би портретисао војничку психологију и високи ризик професије у којој се добровољци суочавају са смртоносним ситуацијама.

Дистрибутер „Синеарс" је за биоскопски репертоар у априлу најавио и филм Сема Мендеза „Савршен дом" (Away We Go), који је код нас премијерно приказан прошлог месеца на Фесту.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво