Стоун и Даглас поново на „Вол стриту”

Док се глобална економија налази на ивици пропасти млади брокер са Вол стрита удружује се са осрамоћеним берзанским мешетаром да би упозорио заједницу на предстојећу финансијску кризу и пронашао одговорне за смрт његовог ментора.

"Wall Street: Money Never Sleeps" (Вол стрит: Новац никад не спава) последње је остварење троструког оскаровца Оливера Стоуна (два Оскара за режију).

Филм је други део „Вол стрита" из 1987. године и ово је први пут да се Оливер Стоун одлучио да режира наставак.

Мајкл Даглас, који је за први део награђен Оскаром за главну мушку улогу, поново игра лик Гордона Гека, а осим њега ту су и Шаја Лабаф („Индијана Џонс 4", „Трансформерси"), Џош Бролин („Нема земље за старце", "Milk"), Кери Малиган („Образовање" и „Браћа"), Илај Волак („Добар, лош, зао", „Кум 3", „Седморица величанствених") и Сузан Сарндон.

Радња филма одиграва се у Њујорку, 23 године после првог дела и говори о великој кризи берзе 2008. године.

У средишту приче је антихерој Геко (Мајкл Даглас), који се мења после дугогодишњег боравка у затвору и покушава да спречи крах берзе и да поправи однос са отуђеном ћерком Вини (Кери Малиган).

Да би изгладио неспоразуме са ћерком, помаже му њен вереник Џејкоб (Шаја Лабаф), а за узврат, Геко се обавеже да Џејкобу помогне да се освети одговорнима за смрт његовог ментора.

Премијера овог филма у САД очекује се крајем априла, а најављено је да ће се и Чарли Шин, који је уз Дагласа играо главну улогу у првом филму, појавити у епизодној улози у новом наставку.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво