Филмови Скорсезеа и Хезлова у биоскопима

Психолошки трилер „Затворено острво" Мартина Скорсезеа са Леонардом ди Капријом од вечерас у београдским биоскопима. Такође, на репертоару ће бити и „Људи који зуре у козе" Гранта Хезлова, са Џорџом Клунијем, Јуаном Мекгрегором, Џефом Бриџисом и Кевином Спејсијем.

Филмови „Затворено острво" Мартина Скорсезеа и „Људи који зуре у козе" Гранта Хезлова, од данас ће бити на редовном репертоару београдских биоскопа, саопштио је дистрибутер „Тарамаунт".

Оскаровац Мартин Скорсезе снимио је причу о два америчка агента, које истрага води на удаљено острво Шатер, где се налази болница за лечење душевно оболелих криминалаца.

Агенти су у болницу „Ешклиф" послати да би истражили мистериозни нестанак једне затворенице.

У овом психолошком хорор-трилеру играју Леонардо ди Каприо, Марк Рафало, Бен Кингсли и Макс Фон Сидов.

Комедија „Људи који зуре у козе", са Џорџом Клунијем, Јуаном Мекгрегором, Џефом Бриџисом и Кевином Спејсијем у главним улогама, заснована је на невероватној, али истинитој причи о експерименталном програму америчке војске.

Репортер Боб Вилтон (Јуан Мекгрегор), у потрази за својом новом великом причом, упознаје Лина Кеседија (Џорџ Клуни) и слуша причу о војсци „Нова Земља", која ће променити начин ратовања.

Према његовој причи, легија „ратничких монаха" с невиђеним парапсихолошким моћима може да чита мисли непријатељу, да пролази кроз зидове и да погледом убија козе.

Оба филма премијерно су приказана на недавно завршеном, 38. ФЕСТ-у у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи