Тим Бартон на челу канског жирија

Редитељ Тим Бартон председаваће жиријем нa 63. издању филмског фестивала у Кану који се одржава од 12. до 23. маја.

Амерички синеаста Тим Бартон, познат и по вишеструкој сарадњи са Џонијем Депом, биће председник жирија Међународног филмског фестивала у Кану, саопштили су организатори те смотре.

Режисер филмова „Едвард маказоруки", „Чарли и фабрика чоколаде" и „Свини Тод: Паклени берберин из улице Флит", изјавио је да је председавање канским жиријем „велика част" и „остварење снова".

„Пошто сам у младости гледао по три играна филма за редом и 48-часовне маратоне хорор филмова, сад сам заиста спреман за ово", наводи се у Бартоновом саопштењу које цитирају агенције.

Бартонов последњи филм „Алиса у земљи чуда" са Мијом Васиковском, Џонијем Депом и Хеленом Бонам Картер имаће премијеру у марту.

Кански фестивал, 63. по реду, ове године ће се одржати од 12. до 23. маја, а имена осталих осам чланова жирија биће саопштена у априлу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво