Позоришни успех уз животну пропаст

У драми са Тимотијем Хатоном и Миром Сорвино „Вишеструки сарказми“, средовечни Гејбријел одлучује да напусти посао и напише комад заснован на његовим искуствима. Док комад постиже велики успех, Гејбријелов стварни живот се распада...

Прича филма „Вишеструки сарказми" ("Multiple Sarcasms") смештена је у 1979. годину и говори о Гејбријелу Ричмонду (Тимоти Хатон, најмлађи добитник Оскара за епизодну улогу за филм „Обични људи"), талентованом архитекти из Њујорка за којег се чини да има све у животу.

Осим успешне каријере, Гејбријел има и брижну супругу, вољену ћерку и одане пријатеље, али ни то му није довољно да би био срећан.

Због тога, успешни архитекта највећи број дана проводи у биоскопској сали, кријући се од посла и бежећи у свет маште, јер му је лакше да се поистовети са измишљеним ликовима.

Инспирисан оним што је видео на великом екрану, Гејбријел одлучује да напусти посао и да постане драмски писац.

Када почне да пише комад, он га заснива на стварним везама из његовог живота.

Док његово писање све више напредује, живот почиње да му се распада, а подршку му једино пружа најбоља пријатељица Кери (Мира Сорвино, добитница Оскара за епизоду за остварење „Моћна Афродита").

Гејбријел завршава комад, који постаје веома успешан, али притом поквари односе са практично свим људима који га окружују...

У „Вишеструким сарказмима" глуме још и Стокард Ченинг (глумила у серији „Западно крило" и филму „Бриљантин"), Дејна Дилејни (серије "Chinese beach" и „Очајне домаћице") и Крис Сарандон (бивши муж Сузан Сарандон, играо у филму „Пасје поподне").

Говорећи о свом новом филму, главни глумац Тимоти Хатон га је описао као „занимљиву причу која говори о животним изборима и жртвама на које су људи приморани".

Буџет филма, којим као сценариста и режисер дебитује Брукс Бренч, био је само два и по милиона долара. Премијера је у марту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво