Тешко је бити „светац“ у Вегасу

Мешавина драме и комедије "Saint John of Las Vegas" прати необични и забавни пут коцкара Џона (Стив Бушеми), на којем он схвата да има више начина да у се у животу стигне до главне премије...

После низа ситуација у којима је био лоше среће, страствени коцкар Џон (Стив Бушеми) одлази из Лас Вегаса одлучан да пронађе нормалан посао.

Џон се сели у Албукерки и запосли се у компанији за осигуравање аутомобила, иако константно мора да се одупире коцкарским поривима.

Када Џонов шеф, господин Таунсенд, затражи од њега да заједно са водећим истражитељем Вирџилом (Романи Малко из серије „Домаћица") испита сумњиву „несрећу" у близини Лас Вегаса, бивши коцкар види могућност да добије унапређење, иако страхује да неће одолети искушењу.

Пре одласка, Џон се зближи са ексцентричном колегиницом Џил (комичарка Сара Силверман из емисије "Saturday Night Live")

Убрзо затим, Џон и Вирџил крећу на пут, на којем упознају мноштво необичних ликова као што су: стриптизета у инвалидским колицима (Емануел Шрики, из филма "You Don't Mess with the Zohan" и серије "Entourage"), каубој нудиста (Тим Блејк Нелсон, режисер филма „Влати траве"), необичног ренџера (Џеси Гарсија из филма "Quinceañera", најбољег филма Санденс фестивала из 2006. по мишљењу и публике и стручног жирија), као и „ватреног" циркусанта (Џон Чо из „Америчке пите" и „Звезданих стаза").

Иако би Вирџил требало да буде главни у истрази, Џон даје све већи допринос и све је ближе да открије истину.

Током пута, Џоново самопоуздање расте и он схвата да своју зависност од игара на срећу не може победити бежањем и да ће га она пратити свугде.

Тек по повратку у Вегас, Џон ће моћи да се ослободи лоших навика...

Филм "Saint John of Las Vegas" дело је сценаристе и режисера дебитанта Хјуа Роудса, а продуценти су му Стив Бушеми, Спајк Ли и Стенли Тучи (глумио у филму „Дивне кости").

Биоскопско приказивање почиње од 29. јануара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво