Београдска премијера „Принцезе и жапца"

У „Дому синдиката" сутра премијера цртаног филма „Принцеза и жабац". Овај цртаћ због коришћења ручне анимације подсећа на класична остварења, али је новост у њему што је главна јунакиња црнкиња.

Нови анимирани филм студија „Волт Дизни" „Принцеза и жабац" биће премијерно приказан у великој дворани „Дома синдиката" 24. јануара 2010. године, а редовне пројекције крећу четири дана касније, најавио је домаћи дистрибутер „Тарамаунт".

У најновијем остварењу „Принцеза и жабац", анимираној комедији смештеној у Њу Орлеанс, редитељи Рон Клементс и Џон Маскер нам представљају забавну мешавину авантуристичке приче, заводљивих ликова и незаборавне музике.

Од твораца „Мале сирене" и „Аладина" стиже модеран преокрет класичне приче о принцези Тијани и принцу жапцу, који очајнички жели поново да буде људско биће и судбоносном пољупцу који ће их обоје одвести у урнебесну авантуру кроз мистичне речне рукавце у Луизијани.

„Принцеза и жабац" означава повратак ручно нацртане анимације уважене екипе Маскера и Клеменса, уз музику композитора награђеног Оскаром, Рендија Њумена.

Филм ће представити једну нову „Дизнијеву" принцезу (по први пут главна јунакиња и то принцеза је црнкиња), нову велику бајку, као и повратак „Дизнијевог" мјузикла који подсећа на класике попут „Лепотице и звери", „Краља лавова" или „Аладина".

Гласове у филму „Принцеза и жабац" позајмљује шаренолика екипа глумаца - Аника Нони Роуз, глумица награђена Тонијем, игра главну јунакињу Тијану, интернационална звезда Бруно Кампос је принц Навин, романтични свитац Реј је Џим Камингс, док је глас Тијаниној мајци позајмила славна Опра Винфри.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи