„Обрнута“ љубавна прича

Свако може да се заљуби, венча и добије бебу, али када вам то успе обрнутим редоследом, онда имате истински доказ да сте створени једно за друго... У романтичној комедији „Резервни план" главну улогу тумачи Џенифер Лопез.

„Резервни план" (The Back-Up Plan) је остварење редитеља Алана Пола са Џенифер Лопез у главној улози.

Прича филма говори о Зои (Џенифер Лопез), која после година и година упознавања мушкараца и тражења „оног правог" прекида потрагу.

Зои жели да постане мајка, па се зато одлучује за вештачку оплодњу.

Иронијом судбине, баш истог дана када то уради она упозна Стена (Алекс О'Локлин из серије „Прљава значка"), којег види као човека са којим би могла да проведе будућност.

Док отпочиње везу са Стеном, Зои истовремено покушава да сакрије прве знаке трудноће, тако да он добија противречне и збуњујуће сигнале.

Када Зои коначно открије разлоге свог непредвидљивог понашања, Стен није застрашен и жели да јој се у потпуности посвети.

Њихов почетни ентузијазам полако се смањује када схватају да се заправо познају једино у необичној ситуацији припрема за порођај, када „дивљају" хормони.

Док се порођај приближава, они више нису толико сигурни у своје одлуке...

Филм ће се у биоскопима у САД појавити 16. априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво