Џони Деп одушевљен Мокром Гором

Импресиониран Мокром Гором, као магичним местом за филмски фестивал, концептом "Кустендорфа", али и непосредношћу публике која га је ових дана поздрављала, глумац Џони Деп отпутовао је из Србије.

Специјални гост овогодишњег Међународног филмског фестивала на Мокрој гори "Кустендорф", Џони Деп, открио је неке детаље своје посете Србији.

Познати глумац каже да му се веома свиђа концепт "Кустендорфа", који спаја афирмисане ауторе и студенте филмских академија из света.

"Одушевљен сам пејсажом и насељем Дрвенград, a највише непосредношћу публике. Не могу да замислим лепше и магичније место за један фестивал", рекао је Џони Деп у интервјуу за Радио-телевизију Србије.

Чувени глумац каже да и даље има исту страст према филму и да му се допада да проналази ликове и да их тумачи.

"Оно што ми се не свиђа и на шта се никада нисам навикао јесу ствари које иду уз тај процес. Прављење филмова и рад су ми узбудљиви и томе приступам свим бићем, чисто", рекао је Деп.

Упитан да ли може да предвиди шта нас очекује када је свет "покретних слика" у питању, Деп каже да је будућност филма "онаква какву свако жели да види.

"Постоји бескрајан број могућности, што је добро, али може бити и лоше", рекао је Деп.

"Препоручио бих свакоме ко почиње сам да прави филмове, да остане у сфери једноставности и иде право у центар, тамо где је све почело", истиче Деп.

Говорећи о улози Џека Спероуа у филмовима "Пирати са Кариба", којег је тумачио три пута, Деп каже да ужива у његовом лику.

"Драго ми је кад је поред мене. Звучи чудно, али га волим као старог доброг пријатеља и волим да проводим време с њим", каже глумац.

"Хвала на интервјуу и што подржавате овај сјајан фестивал, Кустендорф.  Надам се да ћемо се срести баш с капетаном Џеком", истакао је Деп у поруци гледаоцима РТС-а.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара