Харисон Форд се ужелео Индијане Џонса

Снимање новог наставка филмског серијала о Индијани Џонсу веома би обрадовало Харисона Форда, главног протагонисту филмова о неустрашивом археологу, које је режирао Стивен Спилберг, а сценарио писао Џорџ Лукас.

Холивудски глумац Харисон Форд спреман је да поново узме бич и стави шешир и учествује у стварању петог наставка филмског серијала о Индијани Џонсу.

„Џорџ (Лукас) разрађује идеју и ако стигне до плодног стадијума, сви смо заинтересовани да снимимо још један филм", рекао је глумац за „Ем-Ти-Ви њуз" (MTV News).

После 19 година паузе, 2008. године Форд поново је тумачио улогу Индијане Џонса, у четвртом филму који прати догодовштине неустрашвог археолога и авантуристе.

Љубитељи пустолова нови наставак могу очекивати једино уколико успеју да се договоре Форд, Стивен Спилберг и Џорџ Лукас јер је потребно да се сва тројица сагласе о било ком сценарију намењеном серијалу.

„Индијана Џонс и краљевство кристалне лобање" био је финансијски успешан филм, али према скоро свим оценама најслабији од сва четири.

Форд, међутим, сматра да има још занимљивог материјала који би могао да се разради у следећем филму.

„Мислим да би било занимљиво продубити његов однос са сином (којег је играо Шаја ЛаБаф) и заиграти на ту карту... Има ту много могућности", навео је познати глумац.

Нови филм Харисона Форда, "Extraordinary Measures", у којем му је партнерка Карен Ален у америчке биоскопе стиже 22. јануара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи