Београдска премијера „Маторих џукаца"

У „Колосеју" премијера комедије „Матори џукци" о два средовечна самца, који откривају вредност породичног живота. Главне улоге тумаче Џон Траволта и Робин Вилијамс.

Амерички играни филм „Матори џукци" (Old Dogs), у којем главне улоге играју популарни средовечни глумци Џон Траволта и Робин Вилијамс, биће премијерно приказан у недељу у мултиплексу „Колосеј".

Ова комедија режисера Волта Бекера биће од 14. јануара на редовном репертоару београдских биоскопа, најавио је домаћи дистрибутер „Тарамаунт".

Сценарио Дејвида Дајмонда и Дејвида Вајсмана писан је специјално за поменуте глумце, који играју Дена и Чарлија, двојицу најбољих пријатеља и пословних партнера.

Ден је разведен и несрећан у љубави (Вилијамс), а Чарли је нежења увек спреман за забаву (Траволта).

Баш у тренутку када треба да склопе највећи посао у каријери, њихов живот се из корена мења јер добију задатак да се старају о седмогодишњим близанцима.

На почетку, они се тешко сналазе са децом, западају у све веће пословне проблеме, а сваки покушај се претвара у дебакл.

Ипак, постепено, два „матора џукца" откривају шта је заиста важно у животу...

У глумачком ансамблу су и Траволна супруга Кели Престон и ћерка Ела Блу, а ту су још и Сет Грин, Мет Дилон, Лори Лафлин, Џастин Лонг, Дакс Шепард, Рита Вилсон и Берни Мек, који је преминуо и ово му је последња улога.

Од премијере у САД 25. новембра, ово остварење, чији је буџет био 35 милиона долара, зарадило је 72 милиона долара упркос изразито негативним критикама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи