Пази шта прижељкујеш...

Највећа жеља Џејмса Риса јесте да постане агент ЦИА и учествује у тајним мисијама. Када му се жеља испуни, чека га изузетно опасни задатак који га доводи у сукоб са „подземљем" Париза... У акцији „Из Париза, с љубављу" главне улоге тумаче Џон Траволта и Џонатан Рис Мајерс.

„Из Париза, с љубављу" је акциони филм Пјера Морела, са Џоном Траволтом и Џонатаном Рисом Мајерсом (најпознатији по улози краља Хенрија VIII у серији „Тјудори") у главним улогама.

Продуцент и косценариста филма је Лик Бесон („Велико плавентнило", „Никита" и „Пети елемент").

Филм говори о Џејмсу Рису (Мајерс), помоћнику америчког амбасадора у Француској, који је успешан и у срећној вези са једном Францускињом.

Ипак, Рисова права страст је посао који ради за Централну обавештајну агенцију (ЦИА), где је оперативац нижег нивоа.

Његов највећи сан је да коначно види „праву акцију", тако да је пресрећан када му понуде први озбиљан задатак и унапреде га.

Али, новопеченог агента Риса радост напушта када упозна свог партнера, специјалног агента Чарлија Векса (Џон Траволта), који је лак на обарачу и шаљивџија неконтролисаног понашања.

Векс, који је стигао у Париз да би спречио терористички напад, поведе Риса на застрашујући задатак, на којем се сукобљавају са опасним криминалцима из париског „подземља".

Тада Џејмс Рис увелико зажали што више не ради безбедан посао у канцеларији.

Када још и сазна да је постао мета криминалне организације коју истражују, Рис схвата да нема повратка и да му једино Векс може помоћи да преживи...

Режисер Пјер Морел (најпознатији по филму "Taken", са Лијамом Нисоном) првобитно је радио као камерман и директор фотографије, када је сарађивао са редитељима попут Луија Летеријеа, Ненси Мајерс и Лика Бесона.

Недавно, Морел је изабран да режира римејк „Дине", коју је 1984. године снимио Дејвид Линч према роману Френка Херберта.

Премијера филма „Из Париза, с љубављу" је у САД заказана за 5. фебруар, а у Француској дванаест дана касније.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво