У „Случају породице Бошковић“, на јесен, сок од парадајза и много смеха

Јесен на РТС-у обележиће „Случај породице Бошковић“, нова играна серија у режији Ивана Стефановића.

„Сок од парадајза“ и „Гаврило, шта да радимо?“ То ћемо стално слушати од главних ликова Случаја породице Бошковић, у којима ће се, како глумци кажу, препознати свако од нас.

„Играм једног замишљеног глумца, сањара који на његову жалост нема посла већ неку деценију. А код куће он трпи, не можемо рећи насиље у породици, али пошто је ово комедија ситуације ми смо стално између чекића и наковња. Па сам понекад ја наковањ, а понекад је она чекић“, каже глумац Раша Буквић који у серији игра Гаврила.

Његова колегиница и партнерка у серији, Наташа Марковић истиче да је на снимању рад веома интензиван, али да ужива када дођу на ред сцене са породицом.

Заборављени глумац са мало ангажмана и још мање славе и 40-годишњакиња с идејом да се врати на факултет породичне и животне проблеме решавају у скромном стану у Београду.

„Оно што је најважније комедија је. Сврха серије јесте да засмеје, опусти и забави публику“, наводи продуценткиња серије Катарина Јанковић.

„Врло је занимљива ствар код ове серије што је она писана по америчким правилима и она ће заиста изгледати као амерички ситком, зато што су такве ситуације, тако се води прича и заиста ће публика, глупо је рећи први пут, али заиста први пут код нас гледати тако нешто“, објаснио је редитељ Иван Стефановић.

У породичној комедији са епизодама од 24 минута, улоге имају и Сека Саблић, Бојан Димитријевић, Ђорђе Кадијевић, Јелисавета Кораксић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво