Почело емитовање нових премијерних епизода „Јужног ветра“ на РТС-у

После четири епизоде серије „Јужни ветар“, на Првом програму РТС-а почело је емитовање премијерних десет епизода које су снимане независно од истоименог филма. Пета епизода, доноси наставак приче о Петру Марашу.

Тамо где је филм стао, ту почиње пета епизода Јужног ветра. После рекордне гледаности истоименог филма и успешног приказивања прве четири епизоде серије, гледаоци с нестрпљењем чекају наставак узбудљиве приче о београдском лошем момку Петру Марашу, која се дешава неколико година након обрачуна са Голубовом бандом. 

Уочи премијерног емитовања нових епизода серије Јужни ветар, одржана је промоција у РТС Клубу.  

Петар Мараш покушава да буде бољи човек и пре свега добар отац.

„Он покушава да крене из почетка, али заиста да почне из почетка. Да настави тамо где је стао пре него што је направио погрешно скретање. Али човек не може да се врати тако брзо у рикверц. Говорим у овим ауто метафорама али није намерно“, рекао је глумац Милош Биковић.

„Остављене су три тачке после филма, и сада су те три тачке постале серија од десет епизода. Добили смо прилику да те ликове оприродимо, да их проширимо, да их објаснимо“, каже глумац Милош Тимотијевић.

Док чекају да Мараш одслужи казну у казнено-поправном заводу „Забела“, ван затворских зидина Цар, кога тумачи Предраг Мики Манојловић, и његова екипа посвећени су новом послу, договореном са полицијским инспектором и бугарским наркобосом. Уз добро познате ликове, аутори серије уводе нове.

„У тих десет епизода имаћемо прилике да видимо и да сазнамо нешто о ликовима. Уводимо неке нове ликове, неке нове заплете, пријатеље старе, нове непријатеље“, каже редитељ Милош Аврамовић.

„Има пуно акције. Врло је динамична серија“, најавио је глумац Миодраг Радоњић.

Прва од десет нових епизода Јужног ветра, на програму је 16. фебруара.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво