Креће потрага за „Тајном изгубљеног краљевства“

У београдском студију "Blue House" завршена је синхронизација нове породичне анимиране авантуре о љубави, нади, истрајности и вери у себе – „Тајна изгубљеног краљевства“.

У насловној улози анимираног филма Тајна изгубљеног краљевства слушаћемо Хаџи Ненада Маричића, уз одличну глумачку екипу коју преводе: Јелена Гавриловић, Бода Нинковић, Маја Оџаклијевска, Драган Вујић Вујке, Марко Марковић, Димитрије Николић, Милан Антонић, Слободан Тешић, Никола Булатовић, Ђордје Николић, Здравко Савић, Никола Шурбановић. Редитељ синхронизације је Драган Вујић Вујке.

Тајна изгубљеног краљевства прати храброг Мозлија и његову породицу у потрази за митским краљевством Торифанта. Торифанти су интелигентна бића која умеју да говоре, али сада живе као робови људима.

Како би ослободио своју породицу, наш јунак креће на неизвесно путовање, у нади да ће наћи помоћ и одговоре о свом пореклу. На том путу упознаје необичну дружину Торифанта из обећане земље, који га одводе до чудесног града „Усправних“ који крије велику тајну његовог народа.

Редитељ и сценариста ове анимиране авантуре, Кирбy Аткинс, нашој публици је добро познат као аниматор филмова Штрумпфови 2, Алвин и веверице, Џими Неутрон, као и Спилберговог филма Велики доброћудни џин.

Ово је његов дугометражни редитељски деби, визуелно изванредан, и иако независтан филм, већ се издвојио раме уз раме са филмовима великих студија.

Филм ће почети да се приказује у биоскопима широм земље и региона од 27. фебруара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво