Гај Ричи се враћа у великом стилу

Гај Ричи важи за култног режисера и има читаву армију поштовалаца међу искреним љубитељима филма. Овога пута доноси нам софистицирану крими причу ,,Господа“ која ће се премијеру имати у „Синеплекс“ биоскопима 23. јануара.

Овакву репутацију, познати редитељ дугује првенствено својим славним почецима у индустрији инди филмова. Скоро па сваки обожавалац с правом прво помисли на два можда и најбоља филма која је Ричи снимио – Две чађаве двоцевке и Снеч.

Ређали су се затим Шерлок Холмс, Рокенрола и други филмови. Карактеристика његових филмова, свакако су и сјајне глумачке поставке, па ћемо тако у филму Господа гледати Хјуа Гранта, Чарлија Ханама, Колина Фарела предвођене добитником Оскара Метјуом Меконахијем, који ће нам дочарати криминални миље једне светске метрополе.

Амерички исељеник Мики Пирсон је у Лондону изградио профитабилно царство марихуане. Кад се прочује вест да заувек жели да се повуче из тог посла, покреће се низ завера, подмићивања и уцењивања у покушају да се заузме његова позиција.

Улазнице за „Акциону ноћ“ и Господу су у продаји.

број коментара 0 Пошаљи коментар