Кинеско „Гала вече“ – спектакл у којем ужива читав свет

Емисија „Гала вече", која се емитује за време дочека Кинеске нове године, незаобилазан је део прославе Празника пролећа у многим кинеским породицама. У спектаклу Кинеске медијске групе подједнако уживају и гледаци широм света – више од 460 медија у више од 170 земаља и региона извештава о овом догађају који прати највећи број гледалаца у свету.

У овогодишњем издању „Гала вечери" биће изведене до сада најбројније тачке у формама хумористичких дијалога и скечева, који ће, како је саопштено, приказивати реалне слике у друштву и живот обичних грађана, демонстрирати високи уметнички стандард и фокусирати се на емотивном изразу.

Уметнички програм и примена најновије технологије на „Гала вечери" привлаче велику пажњу медија широм света – више од 460 медија у више од 170 земаља и региона извештава о овом догађају.

Стотине страних телевизијских станица и нових медијских платформи емитоваће „Гала вече". Међу њима је око 280 медија из САД, Велике Британије, Јапана, Бразила, Сингапура, Уједињених Арапских Емирата, Малезије, Тајланда и Лаоса који ће емитовати део или читаву емисију.

Биоскопи и телевизијске станице у Италији, Аустралији, Уједињеним Арапским Емиратима, Индији и још двадесетак земаља и региона емитоваће вишејезичне верзије „Гала вечери".

Поред тога, Санкт Петербург ће организовати догађај под називом „Хиљаде људи који гледају Гала вече у организацији Кинеске медијске групе", како би публици представио традиционалне обичаје током Пролећног фестивала.

„Гала вече" први пут је емитовано 1983. године, а потврђено је Гинисовим рекордом као телевизијска емисија коју прати највећи број гледалаца у свету.

Овај уметнички спектакл ће 24. јануара бити директно емитован увече уочи доласка Нове године Пацова, како би гледаоцима донео више радости и среће.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво