Јаја за крај „Кустендорфа“

После шест дана интензивног фестивалског живота, вечерас се на Мећавнику свечано затвара 13. Кустендорф. И данас су у Дрвенграду севали блицеви, јер је свако пронашао своју филмску звезду.

Милош Биковић, задовољан што ових дана с филмом Слуга обара рекорде, на кустендорфском белом тепиху стрпљиво је позирао својој верној публици. Док га прате као Тиркета у Монтевидеу, већ од недеље 19. јануара, на РТС стиже и као Мараш из Јужног ветра.

Биковић је на „Кустендорфу“ премијерно приказао инсерт из филма и серије Хотел Београд, у руско-српској продукцији. Премијера је у марту у Русији, а затим и у Београду.

„Иницијатива је била моја да се серија Хотел Елеон и јунаци из те серије, као и популарност те серије искористе и да се промовишу Београд и Србија. То су јунаци које публика ишчекује, али ће тај филм осим комедије и љубавне приче донети публици и у Русији могућност да се упознају са Србијом и да пожеле да дођу“, истиче Биковић.

На Кустендорфу је и чувени Бранислав Брајан Рашић. Фотографисао је „Ролингстоунсе“, Дејвида Боувија, Ејми Вајнхаус и бројне друге светске звезде. Дрвенград каже, има посебну драж, као и Андрићград, који гости „Кустендорфа“ редовно обилазе.

„Само место, људи који су ту, атмосфера, ја имам доста пријатеља, али толико је неки осмех на мом лицу да сам постао врло свестан тога. Та комуникација међу људима, све је некако другачије, има неку душу“, каже Бранислав Брајан Рашић.

Док жири одлучује о добитницима награда Златно, Сребрно и Бронзано јаје, на Мећавнику гости фестивала и туристи могу да уживају на филмским пројекцијама и у правој зимској идили. Доделом награда, вечерас ће свечано бити затворен 13. „Кустендорф“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво