Џејмс Бонд ипак неће бити жена

Следећи Џејмс Бонд неће бити жена, рекао је продуцент филмова о агенту 007 поводом спекулација ко би могао заменити Данијела Крејга у следећем наставку.

Крејг (51) ће се повоћи после најновијег Бондовог филма Нема времена за умирање који ће бити приказан у априлу, чију насловну нумеру, како је недавно објављено, изводи млада музичарка Били Ајлиш.  

Појавиле су се гласине око тога ко је следећи наследник у улози агента 007 и да ли ће следећи Бонд бити жена, али је Барбара Броколи изјавила да ће то дефинитивно бити мушкарац, преноси Ројтерс.

„Он може бити било које боје, али је мушко“, рекла је једна од продуценткиња филма заједно са Мајклом Г. Вилсоном.

Рекла је да верује у стварање снажних женских ликова.

„Нисам посебно заинтересована за то да преузмем мушки лик и дам ту улогу жени. Мислим да су жене далеко занимљивије од тога“, додала је.

Серијал о Бонду је један од најуспешнијих у филмском свету – 2015. године је зарадио 880 милиона долара на благајнама и широм света, 2012. више од милијарду долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво