Са само 18 година пева насловну нумеру за филм о Бонду – Били Ајлиш

Били Ајлиш је аутор и извођач нумере која прати нови филм о Џејмсу Бонду. Она је најмлађи музичар који је икада снимио песму о најпознатијем светском тајном агенту.

Иако је у децембру напунила тек 18 година, Били је већ власница албума који је „број један“ на многим топ-листама. Такође је најмлађи уметник који има четири номинације за награду Греми. 

Сада је добила још једну врсту признања, и постала најмлађи извођач насловне нумере филма о агенту 007. Песму је написала са старијим братом Финеасом.

„Лудо је бити део овога на било који начин. 'Џејмс Бонд' је најслађа филмска франшиза која је постојала. Још сам у шоку“, рекла је Били.

Песме за претходна остварења о Бонду увек су пролазиле добро код публике. Међу њима су хит у извођењу Адел – Скајфол и Спектрa која је за најбољу оригиналну песму, освојила и награду Оскар.

Последњи филм о Бонду, који би требало да се нађе у биоскопима у априлу, носи наслов Нема времена за умирање. Очекује се да ће то бити и последњи наступ Данијела Крејга у улози Бонда.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(среда, 15. јан 2020, 10:16) - anonymous [нерегистровани]

Svašta

Ranije je bilo potrebno da budeš zvezda da pevušiš Bondu a sada Bond služi da lansiraš karijeru.

(среда, 15. јан 2020, 09:41) - anonymous [нерегистровани]

Бабо и матера

Напишите ко су јој бабо и матера да би боље разумели зашто је баш она изабрана, а не неко бољи.