Серија „Тајкун“ – трилер наше стварности

Нова серија „Тајкун“, у режији Мирослава Терзића, обележиће пролеће 2020. године.

Прича о тајкуну у све популарнијем жанру, трилеру, ускоро добија телевизијски живот. Редитељ серије каже да је инспирацију добио из препознатљивих ситуација наше стварности.

„То је слика неког измишљеног тајкуна, који живи у Србији. Мислим да до сада нисмо гледали овакву серију на ТВ-у, ово је неки микс жанрова, можда више драма него што је трилер, наравно има елемената трилера. То је прича о једном веома усамљеном човеку, ништа више ништа мање, сам са својом породицом, са својим теретом“, истакао је редитељ Мирослав Терзић.

У центру приче је Драган Бјелогрлић, у улози Владана Симоновића, тајкуна који је богатство стекао 90-их година прошлог века и због тога постао омражена личност у Србији.

„Имам веома комплексну улогу, врло захтевну, и могао сам да се посветим само њој, то је нешто што ме је јако обрадовало, прија ми, наравно, увек је питање да ли је та улога добро написана, да ли је све добро осмишљено, промишљено и колико има смисла”, истакао је Драган Бјелогрлић.

„Мислим да су у овом случају све те категорије испуњене.“

У причама о негативцима посебан изазов имају женске улоге.

„Мислим да нема много тако осебујних, великих и снажних женских улога и карактера. Оно због чега је ова серија веома важна је што се бави нашом свакодневицом и апсолутно кореспондира са стварима које ми данас живимо“, рекла је глумица Хана Селимовић.

Продуцент серије је „Телеком Србија“, а извршна продукција "Fire Fly". Серија ће се емитовати на телевизији са националном фреквенцијом.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво