Домаћи филм „Екипа“ погледало 100.000 људи

Домаће остварење „Екипа“ редитеља Марка Сопића за нешто више од месец дана приказивања видело је 100.000 гледалаца, укључујући публику у Србији, Црној Гори и иностранству, што га сврстава у један од најгледанијих домаћих филмова у 2019. години.

Филм је приказан у највећим биоскопима у свету, у Сједињеним Америчким Државама (Вашингтон, Њујорк, Чикаго), Канади, Шведској, Швајцарској, Великој Британији, Аустрији, Немачкој, Норвешкој и другим.

„То је за сваког филмског продуцента, глумца, редитеља подсвесни циљ, мера за успех. За публику радимо и публици желимо да дамо нешто чега ће се сећати. Хвала свима који су гледали филм и хвала што су свима нама из тима омогућили да направимо још неко дело у будућности по ком ће нас се сећати“, рекао је главни глумац филма Екипа Раде Ћосић, који је уједно сценариста и продуцент филма.

Гледаоци су, према његовим речима, реаговали с одушевљењем, истичући сцену „Жарково“ у којој глумац Срђан Тодоровић бриљира.

„Одушевљени су фудбалским деоницама, неки су нам сугерисали како то може још боље, неки су нас зезали како се виде неке грешке кад су у питању модели копачки или рецимо лопта са којом се игра, а онда су нас питали како је могуће то снимити, а ми смо само рекли – магија“, каже Ћосић.

Комедија о бескруполозним менаџерима, помало насилним ловаторима, Италијанки и фудбалској звезди могла би да добије и свој наставак.

„Доста гледалаца мисли да би било добро снимити Екипу 2, на томе радимо. Генерално, људи су излазили с осмехом из биоскопске сале и добром енергијом. Филм има оцену 6.9 на сајту cineplexx, на IMBD 7.1, то би онда значило да је 70 одсто сале било задовољно оним што види, а ако је тако, ја сам 101 одсто задовољан“, закључио је Ћосић.

Домаћи филм Екипа у биоскопима је од 24. октобра. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво