„Јунаци нашег доба“ као модеран „Бољи живот“

Од 17. децембра на РТС-у са емитовањем почиње нова серија „Јунаци нашег доба“, сценаристе Синише Павића. Кроз 20 епизода пратићемо породицу Чичановић.

Сценариста серије Павић је рекао да „ово доба ограничава људе са карактером, и да ово време смањује људе“. 

Млади глумац Раде Маричић у серији тумачи улогу студента Срђана.

„Што се тиче моје улоге, мислим да ће се бројни људи, који су у мојој ситуацији, који су завршили факултет, препознати. Он је предан студент, ради као конобар и стало му је до свега што ради“, рекао је, гостујући у Београдској хроници, Раде Маричић.

Марија Вицковић у серији игра улогу Срђанове мајке.

„Она је јако интересантан лик. Људи се везују за Павићеве ликове зато што су то стварно јунаци. Мислим да је ово као нека круна његовог стваралаштва до сада, свих серија које смо гледали, од Бољег живота па даље, за које смо се везивали. Они су јунаци и имају заиста пуно квалитета и знања у ономе чиме се баве , али у исто време и моралне вертикале, нису се снашли у овом времену и зато су им путеви јако тешки“, каже Марија Вицковић.

Глумица је додала да су Јунаци нашег доба, модеран Бољи живот, са чиме се сложио и њен колега Маричић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи