Наставак „Џуманџија“ 12. децембра креће у поход на биоскопе

Најбоља, али и најопаснија игру на свету игра се у биоскопима од 12. децембра. Након премијера и турнеја у Паризу, Берлину, Лондону и спектакуларне премијере у Лос Анђелесу, „Џуманџи: Следећи ниво“ напокон стиже и у домаће биоскопе.

На радост бројних обожавалаца, следећи ниво Џуманџија претпремијерно од 11. децембра почиње да се приказује у српским биоскопима, а од 12. децембра филм ће се наћи на редовном репертоару.

Неко време је прошло откако су Спенсер, Фриџ, Бетани и Марта заиграли давно заборављену игру Џуманџи. Када један од њих поново заврши у игри, остатак екипе одлази за њим у спасилачку мисију.

Улазећи у Џуманџи како би спасили свог пријатеља, наши хероји откривају да ништа није онако како су очекивали. Игра се променила, као и екипа која је завршила у њој.

Аватари су другачији, убацили су се неки нови ликови, а игра никад није била тежа и опаснија. Играчи ће морати храбро да прођу кроз непознате и неистражене пределе од сушних пустиња до снежних планина, како би победили у најопаснијој игри на свету.

Замена аватара у новом Џуманџи филму за неке је одлично побољшање, за неке друге највећа ноћна мора, али за публику у биоскопу урнебесна забава, најављују аутори.

На великом платну гледаћемо поново Двејна Џонсона, Џека Блека, Кевина Харта, Карен Гилан и Ника Џонаса, а њима ће се у новом наставку придружити и неки од најцењенијих холивудских глумаца старога кова, а то су Дени Девито и Дени Гловер који хумор, у складу са називом филма, такође дижу на следећи ниво.

Џуманџи: Следећи ниво директан је наставак филма Џуманџи: Добро дошли у игру који је пре две године оборио све рекорде на биоскопским благајнама широм света, остваривши зараду од чак 950 милиона долара.

број коментара 0 Пошаљи коментар