Кичић са Краљем Чачка снимио спот за песму „Деда Мраз је шворц“

Филм „Реална прича“ већ три недеље пуни биоскопе широм земље и региона, а желећи да додатно обрадује публику, редитељ и главни глумац Гордан Кичић приредио је први видео-спот са музиком из филма, коју потписује Краљ Чачка.

Главна музичка нумера Деда Мраз је шворц већ се увелико емитује на радио-станицама, а Кичић наводи да је од почетка рада на филму веровао да ће се музика Ненада и Марка Марића одлично уклопити у Реалну причу, коју је за три недеље приказивања видело више од 50.000 гледалаца.  

„Сензибилитет и звук су се идеално уклопили у филм. Сматрао сам да таква врста музике, која је код нас реткост, може дати посебну вредност филму. Ми се нисмо познавали раније, само сам слушао његову музику, али када смо почели да сарађујемо на филму, заиста смо се одлично уклопили“, описао је Кичић сарадњу са Краљем Чачка. 

Ненад Марић алијас Краљ Чачка објашњава да се приликом одабира песама за филм трудио да темама, хармонијом и бојама испрати стил Реалне приче

„Идеја је била да музика у филму буде са мером подршка емоцији коју филм носи, што је био узбудљив задатак за нас. Уз благе сугестије редитеља дошли смо до финалних тема и звука за који мислим да добро ради уз слику“, сматра Марић.

Паралелно са приказивањем у Србији, филм Реална прича привукао је гледаоце и широм Аустрије, Немачке, Шведске, а од ове недеље приказује се и у Канади и Америци.  

Реална прича нас води кроз сагу о глумцу Вељку Радисављевићу (Гордан Кичић), који има утисак да се цео свемир уротио против њега. Вељко је „ходајући проблем“ и чврсто верује да сав несклад стварају људи око њега, због чега често упада у комичне сукобе са пријатељима, породицом, колегама, па чак и случајним пролазницима.

У филму, осим Гордан Кичића и Нине Јанковић Дичић, која тумачи његову супругу, играју и девојчица Лена Лазовић, којој је ово прва улога на филму, као и Небојша Илић, Војин Ћетковић, Ненад Јездић, Бранимир Брстина, Светозар Цветковић, Катарина Гојковић...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво