„Јунаци нашег доба“ на мале екране стижу 17. децембра

Нова серија Синише Павића „Јунаци нашег доба“ од 17. децембра на РТС-у. Погледајте како је снимана серија и како аутор види људе нашег времена.

Са јунацима Синише Павића премијерно се нисмо срели од 2012. године. Нови нас воде кроз комедију Јунаци нашег доба, за коју аутор каже да доноси другачију дозу хумора.

„Ови јунаци су маргиналци, који не само њима, него и аутору који пише серију, изгледају као људи који не могу да утичу на своју судбину, али покушаћемо да покажемо да то није тачно“, објаснио је Павић.

Ликови су из свих слојева друштва.

„Вероватно је нормално да играм пензионера, професора математике са универзитета у пензији, који не мрда из стана, покушава да чита све новине, гледа ТВ покушава да ствара своје мишљење и стално зановета“, открива легенда српског глумишта Бранко Цвејић.

Глумица Исидора Грађанин први пут ради по тексту Синише Павића.

„Он прави велике кастинге за глумце, јер његове серије су гледане и квалитетне, а ти глумци направе велике каријере“, истакла је млада уметница.

Серија ће се емитовати од 17. децембра сваког дана од 20 часова на првом програму РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи