„Четири руже“ – филм у коме се преплићу насиље, нежност и хумор

У Центру „Сава“ премијерно је приказан филм „Четири руже“ који је настао по сценарију и у режији Василија Никитовића.

Дебитантски филм на који се чекало пуну деценију. Урбани мозаик у коме се преплићу акција, драма и комедија. Насиље, нежност и хумор. Аутентични ликови који се налазе током једне београдске ноћи. Међу њима су они који траже брзу зараду, добар провод и лагано јутро. И они који неспремни долазе у џунглу.

Оптимизам је био водиља Василија Никитовића да је могуће доћи до циља и снимити филм, aли и једна од главних порука филма Четири руже.

„Кренуло се од неке почетне идеје о ноћном животу и онда смо лагано уводили и компликовли причу, док на крају нисмо добили седам паралелних прича и један централни догађај у том клубу. Ту се онда дешава пуно различитих преокрета, пуно различитих емоција, а филм је у ствари, прављен да бих рекао оно што мислим да кажем и неку идеју о оптимизму без обзира колико је тешко, човек мора да се још додатно жртвује да би то било додатно оптимистично“, објашњава аутор филма, Василије Никитовић.

Иза кулиса царства порока у ноћном клубу „Четири руже“, на рубу закона, наћи ће се један обичан човек. У покушају да од свега побегне схвата да ће успети само ако се врати ономе што је у међувремену изгубио – љубав, искреност и верност.

Скица обичне ноћи и необичних судбина под светлостима велеграда.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 04. дец 2019, 20:18) - prvi i poslednji.. [нерегистровани]

..

po trejleru se vidi da je film bzvz