„Реалнa причa“ пред публиком у Бечу

Режисерски првенац српског глумца Гордана Кичића „Реална прича“ премијерно је приказан у Бечу, чиме је почео „поход“ по биоскопским дворанама ван Србије.

Бечка дистрибутерска кућа „Адриа филм“ Реалном причом наставила је стављање дела српске кинематографије у редован програм биоскопа у Бечу.

За премијеру редитељског дебија Гордана Кичића владало је велико интересовање, те је пројекција одржана у две сале биоскопа „Синеплекс Донауцентрум“.

Кичић, који је и сам глумио у филму, као и главна глумица Нина Јанковић-Дичић поводом премијере допутовали су у Беч, где је публика имала прилике да накратко разговара и фотографише се са њима.

Реална прича наишла је на одличан пријем бечке публике, која се смејала комичним ситуацијама са којима се суочавао главни јунак у неуспелом покушају да сачува брак, али уједно су из биоскопске сале понели поруку да никада не смеју да изгубе из вида реалне проблеме, јер они могу постати непремостиви, посебно у односу брачног пара.

„Ушли смо мало у биоскопску салу за време приказивања филма и искрено смо се одушевили реакцијом публике. Публика је раговала на неким местима где нису реаговали до сада. Било је изненађујуће и дивно. После две недеље погледала сам поново делић филма и напунила се лепом и топлом енергијом“, рекла је глумица Нина Јанковић-Дичић.

Према њеним речима, реакције на овај филм до сада су биле феноменалне, а сви из биоскпске сале излазе насмејани и дирнути.

Након премијере у Бечу Реална прича улази у редовну дистрибуцију широм Аустрије, а од 8. децембра и у Немачкој.

број коментара 0 Пошаљи коментар