Неочекивано а по 300. пут – Да, то су били дани...

Музичко-поетски кабаре „Да, то су били дани“ је пред 300. извођењем. Глумци, Небојша Дугалић и Борис Пинговић кажу да, када су почињали 2004. године, нису очекивали овакав јубилеј.

Велики јубилеј, обележава се у Комбанк дворани, 30. новембра у 20 часова.

„Ми смо током студентских дана свирали по ходницима факултета, имали неке своје интерне репертоаре, и то је тако трајало до 2004. године, док се није кренуло са кабареом. У Краљеву је било 299. извођење“, рекао је, гостујући у Београдској хроници, глумац Небојша Дугалић.

„Петнаест година, четири месеца и 27 дана траје извођење Кабареа“, тачан је у рачунању глумац Борис Пинговић.

„Већ је то рутинирано, јако се добро разумемо и често без пробе, на договор можемо нешто да убацимо и променимо. Већ оволико дуго времена и искуство олакшавају ствари“, додао је Пинговић.

„Ми смо, док смо одрастали, док се још нисмо ни знали, слушали исту музику. Кад је било речи да направимо репертоар, схватили смо да нам је тешко да се определимо жанровски. Решили смо да уопште нећемо да се опредељујемо, него да баш напротив, пробамо да инсистирамо на разноврсности музичких жанрова“, испричао је Дугалић.

Додаје да се то показало као добар рецепт.

За 300. извођење, глумци „ће појачати стандардну четворку“ са још два музичара а међу гостима ће бити глумац Иван Босиљчић и млади пијаниста Богдан Дугалић.

У Комбанк дворани је 300. извођење које је распродато. Због великог интересовања, отворен је нови термин – 28. децембар у 20 сати.

број коментара 0 Пошаљи коментар