Редитељски првенац Гордана Кичића видело више од 30.000 гледалаца

Од београдске премијере, као и промотивних приказивања у градовима Србије, где је дочекан са нестрпљењем, филм „Реална прича“ пуни биоскопске сале, те га је за само две недеље приказивања видело више од 30.000 гледалаца.

„Веома ме радује чињеница да људи препознају емоцију и идеју која ме је водила док сам снимао Реалну причу. Ово је филм који никога не оставља равнодушним, и заиста сам срећан када видим реакције људи који излазе из сале“, изјавио је редитељ и главни глумац Гордан Кичић.  

После Србије, прву свечану премијеру у дијаспори, филм ће имати овог петка (29. новембар) у биоскопу "Cineplexx Donau Zentrum", у 20 сати у Бечу.  

Аустријска публика имаће прилику да погледа филм и у Грацу, Линцу, Инсбруку, Салцбургу, Лаутераху и Вилаху. Пројекције у тим градовима се одржавају у недељу, 1. децембра, у биоскопима ланца "Cineplexx".

Немачка публика имаће прилику премијерно да погледа филм у недељу, 8. децембра, у следећим градовима: Аугсбург, Берлин, Хамбург, Хановер, Минхен, Офенбах, Синделфинген, Штутгарт, Диселдорф, Бон, Франкфурт, Карлсруе, Вилинген-Швининген, Меминген и Манхајм. 

Филм ће се такође наћи на репертоару биоскопа у Шведској, у Стокхолму (од 29. новембра), Хелсингборгу (од 2. децембра), у Малмеу је на репертаору 2. и 3. децембра а у Гетеборгу другог, трећег и четвртог децембра.

Филм Реална прича води нас кроз сагу о глумцу, Вељку Радисављевићу (Гордан Кичић), који има утисак да се цео свемир уротио против њега. Вељко је ходајући проблем и чврсто верује да сав несклад стварају људи око њега, због чега често упада у комичне сукобе са пријатељима, породицом, колегама, па чак и случајним пролазницима.

У ишчекивању велике улоге за коју верује да ће решити све његове хаосе, Вељко почиње да губи осећај за реалне проблеме.  

У филму, осим Гордан Кичића и Нине Јанковић Дичић, која тумачи његову супругу, играју и девојчица Лена Лазовић, којој је ово прва улога на филму, као и Небојша Илић, Војин Ћетковић, Ненад Јездић, Бранимир Брстина, Светозар Цветковић, Катарина Гојковић...

број коментара 0 Пошаљи коментар