Комедија „Слуга“ са Милошем Биковићем у главној улози стиже у домаће биоскопе

Само неколико дана после премијере у Москви, у домаће биоскопе премијерно стиже руска комедија „Слуга“ са Милошем Биковићем у до сада невиђеној улози – младог, богатог и бахатог момка који стицајем околности, добија лекцију правих вредности из живота.

Премијера филма заказана је за 27. децембар у биоскопу Синеплекс Ушће, а истог дана филм ће почети да се приказује на редовном репертоару биоскопа широм земље и региона. 

Биковић глуми главног јунака Григорија Гришу, раскалашног младића који не мари за друге, због чега његов отац инсценира саобраћану несрећу, из које ће се његов син пробудити у прошлости.

Гриша се буди у прошлом веку, окружен сељацима, који не знају за његове „магичне скаламерије“ попут мобилног телефона и који га нимало не штеде.

„Имамо необичну причу, врло занимљив сценарио и маркантне ликове“, открива Биковић, истичући да је тачно да игра размаженог сина, али да у њему постоји зрнце доброте које ће се током филма развијати.

У филму који је режирао Клим Шипенко, поред Биковића играју и Иван Охлобистин, Марија Миронова, Александр Самојленко, Александра Бортич, Олга Дибцева...

Дистрибутери филма су „Старс медија инт“. и „Делиус филм“.

број коментара 0 Пошаљи коментар