Дивљина зове у биоскопе, први трејлер адаптације култног Лондоновог романа

Студио „20th Century Fox“ објавио је први трејлер за филм „Зов дивљине“, који представља најновију холивудску екранизацију чувеног истоименог романа писца Џека Лондона.

Од редитеља хваљеног филма Како да дресирате свог змаја, Криса Сандерса, 20. фебруара у биоскопе стиже култна прича Зов дивљине о псу и човеку који се, у временима Златне грознице с краја 19. века, срећу и зближавају у Јукону у Канади.

Након што је главна улога 1935. године поверена тадашњој холивудској звезди Кларку Гејблу, а након тога 2009. мање познатом глумцу Кристоферу Демпсију, у најновијој верзији филма Зов дивљине у улози Џона Торнтона, искусног трагача за златом, наћи ће се холивудска легенда Харисон Форд.

Бак је пас великог срца ћији се, до скоро савршени живот, окреће наглавачке. Одједном га селе из свог дома у Калифорнији и одводе у егзотичне дивљине Аљаске током Златне грознице.

Као новајлија запослен у екипи паса који вуку санке за достављање поште, а касније и вођа тима, Бак доживљава авантуру живота и коначно проналази свој мир када постаје сам свој газда.

Зов дивљине користи врхунске визуелне ефекте и технологију анимације како би животиње у филму учиниле потпуно реалистичним и емоционално аутентичним ликовима.

Осим Форда, у осталим улогама нашли су се и Карен Гилан, Бредли Витфорд, Ден Стивенс, популарни француски глумац Омар Си и други.

број коментара 0 Пошаљи коментар