Боливудског продуцента угостила премијерка Ана Брнабић

Српска премијерка Ана Брнабић срела се с једним од најуспешнијих индијских продуцената, Сађидом Надијадвалом, који је и главни продуцент новог боливудског филма "Baaghi 3“, који се тренутно снима у Србији.

Председница Владе је после сусрета са индијским филмским продуцентом Сађидом Надијадвалом истакла да Србија и Индија имају сјајне односе.

„Срећна сам што још једна велика инвестиција долази у Србију. Већ имамо доста фирми из Индије које успешно послују у Србији, а овакви пројекти Србију стављају на светску мапу“, наводи Брнабићева и наглашава да се тренутно ради и на увођену директног лета Београд - Њу Делхи.

После састанка, један од најуспешнијих боливудских продуцената и председник Асоцијације продуцената из Индије изразио је одушевљење гостопримством људи од момента када је слетео на аеродром у Београду.

 

„Ваша земља је прелепа и посебно захваљујем председници Владе Србије што је директно укључена у филмску индустрију. Гледаност мојих филмова мери се у милионима и за овај пројекат који снимамо у вашој земљи очекујемо исто. Када наша продукција снима у некој земљи, туризам порасте десет пута“, рекао је Надијадвал.

Продуцентска кућа "Clockwork Films" из Србије налази се у фази припрема индијског акционог филма Baaghi 3 који представља трећи део велике франшизе боливудске продукције "Nadiadwala Entertainment" из Бомбаја. Реч је о високобуџетном филму у режији реномираног редитеља Ахмеда Кана, с тренутно највећом индијском акционом звездом Тигер Шрофом.

Снимање филма реализује се током новембра и децембра на локацијама у Београду, Панчеву, Пожаревцу и Ковину. Реализација филма Baaghi 3 подржала је Влада Републике Србије и Кабинет председнице Владе, али и Министарство одбране и Војске Републике Србије.

Овим пројектом, Србија и Индија учвршћују међусобне односе у култури, уметности и економији, у складу са Споразумом две владе о сарадњи у областима културе, уметности спорта, младих и медија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво