У осмој сезони серијал „С Тамаром у акцији“ обележава стоту епизоду

Током осме ТВ сезоне серијала и националног хуманитарног пројекта „С Тамаром у акцији“, биће обновљено десет домова социјално угрожених породица из централне Србије и Шумадије. На крају ове сезоне, уз помоћ додатних средстава од сталних спонзора и захваљујући несебичној сарадњи са тамошњом локалном самоуправом, екипа емисије обновиће и две сеоске школе у околини Врања и Пирота.

Осму ТВ сезону емисије, Тамарина екипа завршава са укупно 104 снимљене епизоде. 

Ове јесени, ауторка пројекта Тамара Грујић и њен тим, заједно са Радио-телевизијом Србије обележавају значајно постигнуће, јубилеј: стоту снимљену епизоду.

„У хуманитарном пројекту С Тамаром у акцији, од фебруара 2016. до сада, спровели смо бројне хуманитарне акције – унапређени су животни услови за 99 породица са територије севера Косова – 12 породица, у јужној Србији – 28 породица, источној – 26 породица, у западној Србији  – 14 породица а у централној Србији и Шумадији помогли смо да боље живи 21 породица... Реновирано је око 8.300 квадрата животног простора, донирано 20 пластеника, обрађено око 2.500 хектара земље, а десеторо људи је добило сталан посао“, истиче Тамара Грујић, ауторка пројекта.

У оквиру специјалних пројеката овог серијала, Тамарин тим је реновирао и Хемато-онколошко одељење Педијатријске клинике у Крагујевцу, урађена су два стамбена простора за боравак шесторо оболелих од церебралне и дечије парализе у Ужицу (у оквиру програма „Живети уз туђу негу и помоћ“) и комплетно су реновиране чак три сеоске основне школе, на територији општина Кнић, Врање и Пирот.

Од почетка емитовања, емисија С Тамаром у акцији на Првом програму РТС-а, готово континуирано током четири године остварује врло високе резултате гледаности: просечна гледаност износи 1.350.000 гледалаца по епизоди, са просечним рејтингом 10.

ТВ формат С Тамаром у акцији је једна је од најгледанијих и најуспешнијих телевизијских емисија јер осим хуманитарних акција, које се успешно спроводе,  на прави начин промовише истинске људске и животне вредности, указује на значај породице, слави живот, афирмише заједништво и солидарност, брижљиво акцентујући све аспекте којима се чува и гради наш национални идентитет.

Наредне акције, у деветој ТВ сезони, екипа серијала снимаће на територији Војводине.

У току 2020. године емисија С Тамаром у акцији помоћи ће 26 породица које живе на северу наше земље.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(среда, 20. нов 2019, 22:02) - anonymous [нерегистровани]

Nema reči osim

Bravo!

(среда, 20. нов 2019, 21:20) - anonymous [нерегистровани]

Svaka čast

Kako veliko srce ima Tamara. Dokazala je to kroz sve serijale, a posebno me dirnula vijest da će baš njena ekipa renovirati kuću na Fruškoj gori koja je poklonjena NURDOR-u. Još jednom, svaka čast.

(среда, 20. нов 2019, 18:48) - anonymous [нерегистровани]

Svaka cast!

Sto epizoda - sto kuca - sto porodica zbrinutih!