Анимирани филм „Прерушени шпијуни“ у биоскопима од 26. децембра

Од 26. децембра, на великом платну заживеће породична анимирана комедија "20th Century Fox-a", „Прерушени шпијуни“, у чијој синхронизацији учествују домаћи глумци Марко Марковић, Драгана Мићаловић, Ђорђе Стојковић, Васа Првуловић, као и млади талентовани певач Љуба Станковић.У улози редитеља је Петар Стругар.

Иако је учествовао у позајмљивању гласова анимираним јунацима и већ прошао и кроз такво глумачко умеће, глумац Петар Стругар први пут се нашао у улози редитеља, и то занимљиве анимације о необичном шпијуну који је игром случаја претворен у голуба. 

„Све ми је то било јако забавно, више сам се поставио у улогу колеге који сугерише својим партнерима на сцени, једноставно ме је тако повукла ситуација. У сваком случају сјајно сам се провео“, рекао је Стругар.

Супер шпијун Ленс Стерлинг (Марко Марковић) и научник Волтер Бекет (Васа Првуловић) су потпуне супротности. Ленс је префињен, љубазан, углађен. Волтер... није.

Али он тај недостатак социјалних вештина надокнађује својом генијалношћу и иновацијама, стварајући сјајне геџете које Ленс користи у његовим епским мисијама. Али када се деси неочекивани обрт, Волтер и Ленс изненада долазе у ситуацију да морају да се ослоне један на другог на потпуно нови начин. Уколико овај чудан тандем не научи да функционише као тим, цео свет ће бити у опасности.

„Укратко, реч је о пријатељству између младог штребера и светски познатог шпијуна. Оно што ће младима бити занимљиво у овом цртаћу је дефинитивно хумор. Смешних ситуација, духовитих досетки и вртоглаве акције не фали. Лично сам се јако радовао док сам гледао овај филм“, додао је Петар Стругар.

Глумац Марко Марковић, познат по улогама у дечјим представама позајмио је глас главном лику филма Ленсу, кога, у америчкој верзији, игра холивудски глумац Вил Смит.

„Вил Смит је одлично оживео агента, он је већ имао искуства играјући улоге таквих ликова, има много комедија иза себе, али верујем да смо ми тај његов мангупски стил и шмек успешно ''посрбили'' и да ће клинци, а и они млади у срцу уживати у нашој верзији“, каже Марковић.

Улога маме Венди припала је глумици Драгани Мићаловић којој је ово прво учешће у синхронизацији.

„Увек ме је занимало како то изгледа иако сам слушала од других колега. Знала сам да није лако, заправо док се не уђе у цео тај фазон. За глумце је ово велико искуство. То је то што ми имамо на Академији, глуму пред микрофоном, иако више за радио драме, ово је сличан изазов“, рекла је Драгана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво