„Јужни ветар“ поново дува – сада као серија од десет епизода

После великог успеха филма, „Јужни ветар“ – поново дува. Екипа предвођена редитељем Милошем Аврамовићем у Словенији и Италији приводи крају снимање истоимене серије РТС-а. Емитовање је почетком наредне године.

Неочекиване заплете, анегдоте али и љубави и изазове по сценарију Милоша Аврамовића и Петра Михајловића донеће нам глумци међу којима су два Милоша – Биковић и Тимотијевић, Мики Манојловић, Александар Берчек, Миодраг Радоњић, Јована Стојиљковић.

Упознаћемо и нове јунаке. Оком камере сцене се бележе не само у Копру, већ и оближњим местима, у Словенији а помало и у Италији.

Копар је један од најзанимљивијих и најфилмичнијих градова које сам ја видео и посетио. Сад бар у нашем случају Копар ће глумити Напуљ. Стварно и изгледа тако, има те уличице“, рекао је глумац Миодраг Радоњић.

Рекло би се, да су криминал и мафија, распорострањени свуда у свету, па и на ветровитом Балкану и код нас, теме које привлаче гледаоце, а и за глумце изазов тумачење тих ликова.

„Могу да кажем да је ово први пут да учествујем у једној српској, словеначкој продукцији. Било је врло забавно, упознао сам врхунске професионалце. Одличан је пројекат и сигуран сам да ће бити успешан“, каже глумац Пасквалеа Еспозита.

Серије и филмови снимају се да разоноде, развеселе али и упозоре. Почетком 2020. на РТС-у, емитује се прва од десет епизода „Јужног ветра“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво